06:41:55 18.04.2024
Stiri

FOTO // Echipa Partidului „ȘOR” a adus feeria sărbătorilor de iarnă în peste 100 de localități din țară

Actualitate 29.12.2020 14:30 Vizualizări1416 Autor: Ziarul National
FOTO // Echipa Partidului „ȘOR” a adus feeria sărbătorilor de iarnă în peste 100 de localități din țară


În peste 100 de localități din R. Moldova, conduse de reprezentanții Partidului „ȘOR”, au fost instalați pomi de Crăciun. „Aceste evenimente le-a provocat multă bucurie localnicilor. Weekendul trecut, au fost amenajați brazi în localitățile Mârzești, Lucășeuca, Seliște, Trebujeni, Sămănanca, Peresecina, din raionul Orhei”, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii parlamentare.

Potrivit sursei citate, nelipsiți de la ceremoniile festive au fost Moș Crăciun, Alba ca Zăpada și eroii din povești, care le-au împărțit copiilor daruri. La evenimentele care au culminat cu focuri de artificii au participat reprezentanți ai administrațiilor locale, raionale, deputați ai Partidului „ȘOR”, precum și cei ai Platformei parlamentare „Pentru Moldova”.

„Sunt bucuros că Partidul „ȘOR” a reușit și în acest an să aducă buna dispoziție în satele țării. În afară de atmosfera de basm și sărbătoare pe care noi le-am creat, noi le-am adus copiilor numeroase cadouri, i-am convins pe mulți dintre ei că Moș Crăciun există și că speranța este cea care ne face să credem că visurile se pot realiza”, a spus Ilan Șor.

„În acest an, echipa liderului nostru Ilan Șor a reușit să inaugureze pomi de Crăciun în peste 100 localități din țară, inclusiv în 49 de sate din raionul Orhei. Aceste evenimente organizate și așteptate de toate comunitățile au avut loc în toate cele 37 de primării ale raionului Orhei. Mă bucur din tot sufletul că Partidul „ȘOR” a reușit să dea acestor sărbători culoare, că au reușit să adune de la mic la mare locuitorii satelor”, a menționat deputata Marina Tauber, vicepreședintele Partidului „ȘOR”.

La rândul său, vicepreședintele fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR”, deputatul Violeta Ivanov, care a participat recent la inaugurarea pomului de Crăciun în satul său natal, Grinăuți-Moldova, a menționat că aprinderea luminițelor pe brad reprezintă, de fapt, reaprinderea speranțelor că anul viitor va fi unul mai bun.

„A fost o imensă bucurie și plăcere să fiu alături de bunii mei consăteni, să mă aflu pe cel mai sacru loc de pe pământ – satul în care m-am născut și în care m-am format ca personalitate. Împreună și alături de cei dragi, cu bunii mei grinăuțeni pășim în noul an cu gânduri bune, cu optimism și cu convingerea că vom reuși să facem multe lucruri bune în 2021”, a menționat Violeta Ivanov.

„Amenajarea brazilor de sărbătoare de către echipa lui Ilan Șor a început în data de 16 decembrie. La toate evenimentele, organizatorii le-au recomandat celor prezenți să respecte normele de distanțare socială pentru a împiedica răspândirea infectării cu noul coronavirus. Echipa lui Ilan Șor a inaugurat cu mult fast principalul pom de Crăciun al raionului Orhei în municipiul Orhei. Acesta este cel mai înalt brad din țară, care are o înălțime de 22 de metri și este împodobit cu mii de luminițe multicolore și globulețe”, se mai arată în comunicatul de presă.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md