Mai mulți copii din raionul Fălești au primit cizmulițe de iarnă în cadrul unei acțiuni caritabile a companiei itaxi

133559524_3729197480481436_1797557749924962650_o

În ajunul Crăciunului, ajutoarele lui Moș Crăciun au făcut o vizită utilă și plăcută copiilor din satul Bocani, raionul Fălești. Le-au adus cizmulițe, atât de necesare pentru a putea merge la școală și iarna. itaxi a făcut posibilă această acțiune caritabilă împreună cu prietenii de la Ajută un Om, dar și cu suportul oamenilor cu inimă mare, călătorii itaxi.

Campania itaxi încalță un copil pentru iarnă a început la 15 decembrie.

Călătorind cu clasa CONFORT, 1 leu din suma călătoriei este direcționat spre donația încălțămintei de iarnă a unui copil. Pentru că un copil încălțat e un copil care poate merge la școală.

Astfel, din donațiile de câte 1 leu din toate călătoriile cu clasa CONFORT, adunate timp de 10 zile până la Crăciun, copiii săraci dintr-un sat din nordul Moldovei au primit câte o pereche de cizmulițe, ca să poată merge la școală sau grădiniță.

În continuare, călătorind cu mașina CONFORT până pe 8 ianuarie, itaxi va direcționa 1 leu din suma fiecărei curse, spre donația încălțămintei de iarnă pentru un copil, în cadrul proiectului comun cu asociația Ajută un Om.


itaxi este prima și cea mai mare aplicație pentru comenzi de taxi, din Moldova. Zilnic, itaxi conectează mii de pasageri cu șoferii companiilor partenere, oferind călătorii rapide, sigure și confortabile. Platforma a fost creată în anul 2012, drept răspuns la necesitățile modernizării segmentului de taxi din Chișinău, prin implementarea tehnologiilor moderne și aplicarea lor în activitatea companiilor partenere de taximetrie.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.itaxi.md pe https://www.facebook.com/itaxi.global

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente