Breaking News

image
Sursa foto: dse.md

FOTO // Un apartament din capitală, cuprins de flăcări: Cinci echipaje ale pompierilor au intervenit

Un apartament din capitală a fost curprins de flăcări cu puțin timp în urmă. Cinci echipaje ale pompierilor, inclusiv două autoscări, au intervenit pentru a lichida flăcările.

Pompierii IGSU au fost solicitați să intervină la lichidarea unui incendiu care s-a produs în sectorul Botanica al capitalei.

dse.mddse.md

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:04. Potrivit primelor informații, un apartament de la etajul cinci într-un bloc locativ de pe strada Valea Crucii 19 a fost cuprins de fum.

dse.mddse.md

Pentru lichidarea arderii la fața locului au ajuns cinci echipaje de salvatori, inclusiv două autoscări. Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit într-o încăpere a unui apartament cu două camere.

dse.mddse.md

În timpul intervenției victime nu au fost raportate, iar stăpânul apartamentului și locuitorii s-au evacuat de unii singuri din locuințele vecine. Arderea a fost lichidată la ora 15:30. În urma incediului nimeni nu a avut de suferit, iar focul a distrus bunuri materiale din interiorul încăperii afectate. Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite de speciliști.

Noutăţile partenerilor

comentarii: