Mai întâi, tricolorii se vor deplasa la Budapesta, pentru meciul cu Ungaria (vineri, 4 septembrie, ora 21:45), după care va urma meciul cu Grecia, de pe ”Arena Naţională” (luni, 7 septembrie, ora 21:45).

Elevii lui Anghel Iordănescu, care ocupă în acest moment primul loc în cadrul Grupei F, cu 14 puncte (trei peste Ungaria), vor avea parte de un meci dificil la Budapesta pe Groupama Arena. Biletele pentru meciul care se va disputa peste 9 zile au fost deja epuizate, astfel că atmosfera se anunţă de pe acum una incendiară.

Tricolorii vor avea parte şi de susţinere la acest meci pentru că cele 1100 de bilete destinate fanilor români au fost cumpărate deja de la începutul lui august. 

În ziua meciului, accesul în incinta stadionului se va face începând cu ora 17:45, pe baza biletului însoţit de un act de identitate. Fanilor români le va fi permis accesul pe Groupama Arena doar cu steagurile României, fără alte inscripţionări, şi numai după trecerea prin Fan Zone.

Meciul Ungaria - România este programat vineri, 4 septembrie, de la ora 21:45, pe Groupama Arena din Budapesta. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro imediat după încheierea partidei.

Şi la nivelul declaraţiilor a început meciul dintre Ungaria şi România. Ciprian Marica, atacantul tricolorilor, le-a transmis, prin intermediul contului său de pe o reţea de socializare, un mesaj fanilor maghiari, care i-au umplut căsuţa electronică cu tot felul de mesaje.

Stadionul lui Ferencvaros, care va găzdui întâlnirea din preliminariile Campionatului European din 2016, a fost deja vizitat de câţiva fani români, susţinători ai Universităţii Cluj, care au lipit autocolante cu însemnele clubului ardelean pe pereţii arenei şi pe statuia din faţa ei, care reprezintă un vultur, simbolul formaţiei Ferencvaros.