(video) „Pentru Moldova”, gata să își asume guvernarea. Declarații, după întâlnirea cu Maia Sandu

Reprezentanții Platformei parlamentare „Pentru Moldova” format din 16 deputați ai fracțiunii Partidului „ȘOR” și parlamentari neafiliați sunt gata să își asume guvernarea. Declarația a fost făcută de Violeta Ivanov după întâlnirea cu președinta țării Maia Sandu, la Președinție.

Foto: UNIMEDIA

„Am reiterat poziția noastră fermă și am spus că da, suntem gata pentru alegerile anticipate, însă suntem o platformă responsabilă și înțelegem ce ar însemna să mergem acum la anticipate. În așa situația avem nevoie de un Guvern responsabil profesionist până la alegeri și am venit cu poziția clară și am spus că suntem gata să ne asumăm responsabilitate și să venim în frunte cu un prim-ministru”, a declarat Ivanov.

„Suntem prima formațiune și ca deobicei echipa Partidului Șor dar și Pentru Moldova, suntem cei care suntem gata să ne asumăm responsabilitate într-o situație foarte complicată în țară, nu ne ascundem de responsabilitate.

Referitor la candidatura prim-ministrului noi avem termen constituțional și vom veni cu această informație ulterior, cel mai important e că nu am auzit astăzi de la nimeni că sunt gata să înainteze un candidat”, a adăugat Tauber.


Pub