(video) Pro Moldova, după consultările cu Maia Sandu: Avem nevoie de un Guvern cu un mandat limitat, inclusiv, care să curețe terenul pentru alegerile anticipate

Pro Moldova a făcut declarații după întrevederea cu Maia Sandu. În contextul situației grave în țară, Vladimir Cebotari a spus că țara are nevoie de un Guvern cu un mandat scurt care să vină cu niște reforme clare, inclusiv, să curețe terenul pentru organizarea alegerilor anticipate. „Dacă declanșăm acum alegerile pe acest teren minat, nu vom avea un Parlament mai curat”, spune Cebotari.

Foto: UNIMEDIA

„Suntem nevoiți să întreprindem măsuri, să oprim trendurile negative, asta ar însemna că avem nevoie de un Guvern cu un mandat limitat care ar trebui să vină cu niște reforme clare, anume pachete economice, pentru domeniul sănătății cu axare pe combaterea efectelor pandemiei și o altă direcția a acestui Guvern ar fi curățirea terenului pentru petrecerea alegerilor parlamentare anticipate. Dacă declanșăm acum alegerile pe acest teren minat, nu vom avea un Parlament mai curat.

Nu am avut discuții despre candidaturi de premier”, a declarat Cebotari.


Pub