20:02:08 24.04.2024
Stiri

DOC // Deputații PSRM au mers la Moscova pe BANII statului. „Au mers să-i facă alai lui Dodon. Asta nu este o delegație pentru promovarea INTERESELOR R. Moldova, Chișinăului sau Găgăuziei”

Actualitate 28.12.2020 13:08 Vizualizări2915 Autor: Ziarul National
DOC // Deputații PSRM au mers la Moscova pe BANII statului. „Au mers să-i facă alai lui Dodon. Asta nu este o delegație pentru promovarea INTERESELOR R. Moldova, Chișinăului sau Găgăuziei”


Deputații socialiști, în frunte cu spicherul Zinaida Greceanîi, au mers la Moscova, la finele săptămânii trecute, pe banii cetățenilor R. Moldova, pentru a-i face lui Igor Dodon și partidului său PR, acuză deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba. Mai mult, parlamentarul susține că delegația socialiștilor, în frunte cu Igor Dodon, Ivan Ceban și Irina Vlah, nu a avut scopul să promoveze interesele R. Moldova, Chișinăului sau ale Găgăuziei.

„Socialiștii au mers la Moscova pe banii statului după PR de partid, să-i facă alai lui Dodon. Altă funcție alde Țîrdea, Batrîncea și alții nu au avut. Vizită de partid pe banii statului, numită „vizită de lucru”. Eram sigur că socialiștii au mers la Moscova pe banii statului. Să fi mers pe banii lor, atunci mergeau mai puțini. Iar pe banii statului se poate cu turma. Aici avem confirmarea de la Parlament”, a precizat Alaiba.

Potrivit deputatului, deplasarea conducerii Partidului Socialiștilor (PSRM) la Moscova, însoțită de familii, a fost mai mult o „vizită de odihnă”.

„Dodon nu e unicul turist în PSRM. Și acum încă o întrebare. Cum credeți, primarul Ceban a cheltuit banii Primăriei pentru deplasarea sa? Sau a cheltuit banii personali? Eu aș intui că banii Primăriei”, a punctat Alaiba.

În același context, reprezentantul PAS a afirmat că delegația PSRM a mers la Moscova nu pentru a promova interesele R. Moldova.

„Asta nu este o delegație pentru promovarea intereselor R. Moldova, Chișinăului sau Găgăuziei. Asta e o deplasare-paravan pentru a-i asigura o oarecare acoperire lui Dodon. Eu, totuși, nu înțeleg - în Moscova nu este măcar o persoană care să se întrebe dacă sigur e o decizie bună ca interesele țării tale în Moldova să fie reprezentate de un kuliok? Dodon a promis să fie președintele tuturor. N-a fost. N-a putut. Ceban a promis să fie primarul tuturor. Nu este. Nu poate. Nu la toți le e dat să-i ducă capul să treacă peste interesele lor tribale, să gândească pentru toată țara. PS: Domnul Kozak nu pare încântat”, a mai scris Alaiba pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md