Tighina: O fetiță de un anișor a ajuns în stare gravă la spital, după ce un șofer a lovit în plină viteză căruciorul în care aceasta se afla

Grav accident pe o stradă din Tighina. O femeie cu cărucior, în care se afla un copil de un an, traversa drumul de-a lungul unei treceri de pietoni. Când era aproape în mijlocul străzii, o mașină a ieșit brusc în întâmpinare și a lovit căruciorul în plină viteză.

Foto: UNIMEDIA

„Potrivit martorilor oculari, mașina s-a agățat de cărucior, a condus 25-30 de metri fără oprire, apoi căruciorul s-a răsturnat, iar automobilul s-a făcut nevăzut”, precizează servicul de presă din stânga Nistrului.

Ulterior, șoferul ce a fugit de la fața locului a fost găsit. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor din Tighina în vârstă de 58 de ani. Bărbatul și-a recunoscut vina și a explicat că a fugit de la fața locului pentru că îi era frică de consecințe.

Fetița rănită de numai un anișor a fost diagnosticată cu leziune cranio-cerebrală închisă, vânătăi și julituri.

Pentru că a părăsit locul accidentului, bărbatul riscă o amendă de până la 1.840 de ruble sau privarea de dreptul de a conduce până la 2 ani sau arest administrativ pentru 15 zile. Măsura de reținere va fi stabilită de instanță.


Pub