Parada Moș Crăciunilor pe motociclete 2020, organizată la Chișinău

Tradițional, în fiecare iarnă, la Chișinău este organizată Parada Moș Crăciunilor pe motociclete. Anul acesta, acțiunea a adunat peste 100 de bikeri care și-au decorat motocicletele în stilul sărbătorilor de iarnă și au defilat pe străzile capitalei.

Foto: Parada Moș Crăciunilor

În acest an, parada a fost organizată pe 27 decembrie, de către Comunitatea de bikeri și motocicliști din Chișinău, din care fac parte mai multe cluburi de motocicliști, dar și motocicliști individuali. Comunitatea fiind susținută de către autoritățile municipale.

La paradă au defilat peste 100 de motociclete care au fost decorate cu luminițe, ghirlande și jucării, reprezentând magia sărbătorilor de iarnă. La rândul lor, motocicliștii care au condus pe două roți, au purtat costume de Moș Crăciun.

Traseul pe care l-au parcurs Moș Crăciunii pe motociclete a început de la Palatul de Cultură a Feroviarilor și s-a încheiat în Piața Marii Adunări Naționale, unde Moș Crăciunii cu motoarele lor au făcut o fotografie de grup.

Scopul acestei parade este de a aduce magia și spiritul sărbătorilor de iarnă în municipiul Chișinău. Totodată, din resursele proprii, Comunitatea de bikeri și motocicliști au oferit cadouri la copiii din internate, precum și familiilor social-vulnerabile.

La finalul evenimentului, a fost desemnată și premiată cea mai frumos decorată motocicletă.

Parada a fost organizată cu respectarea tuturor normelor și măsurilor de prevenire a răspândirii virusului COVID-19. De asemenea, a fost menținută ordinea publică și au fost respectate toate regulile de circulație.

Parada Moș Crăciunilor la Chișinău este o tradiție care se organizează din anul 2013, care în acest an a ajuns la cea de-a 9-a ediție.


// console.log('no ads situation')