/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Leo Messi rămâne în Argentina și ratează ultimul meci al Barcelonei din 2020! Motivul pentru care a fost învoit

missing
27 decembrie 2020, ora 18:15

Jucătorii Barcelonei au revenit azi din vacanță cu o singură excepție – Leo Messi a primit acceptul clubului de a mai rămâne în Argentina, scrie digisport.ro.

Căpitanul grupării catalane a petrecut Crăciunul împreună cu familia în orașul natal,  Rosario, unde a ajuns direct după victoria cu Valladolid în care a doborât recordul lui Pele.

Messi a dorit să petreacă mai mult timp împreună cu cei dragi, iar șefii Barcelonei i-au împlinit dorința. El va rata astfel ultimul meci din 2020, dar va fi prezent la partida cu Huesca programată pe 3 ianuarie anul viitor.

“Lionel Messi face un tratament pentru o accidentare la glezna piciorului drept,” a fost comunicatul oficial al Barcelonei.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram