/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Spectacol pe cer, în Dubai. 300 de drone defilează, în fiecare noapte, deasupra orașului

27 decembrie 2020, ora 20:44

Roboții au înlocuit… licuricii și stelele. Un “stol” de drone cu lumini, care pot fi observate de la distanță, împânzesc cerul din Dubai, în fiecare seară, deja de 45 de zile încoace. Parada are loc deasupra unui lac din zona centrală a metropolei, amplasată între mai multe hoteluri faimoase. Aceasta este cea mai grandioasă prezentare de acest gen, pe care au văzut-o asiaticii vreodată.

Locuitorii și vizitatorii se pot bucura de două spectacole nemaivăzute, fiecare cu animații și culori diferite. Parada se va desfășura în fiecare seară până pe 30 ianuarie, cu ocazia Festivalului Cumpărăturilor din Dubai. Dronele își iau zborul, pentru prima defilare, la ora 19:00 și apoi – la ora 21.30, pentru un spectacol și mai grandios. Fiecare show durează aproximativ patru minute și este poate fi vizionat absolut gratuit.

REPORTER: ALEX MACOVEI

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram