image
Sursa foto: jurnal.md

Crimă la beție în raionul Ungheni: Un bărbat și-a înjunghiat mortal fratele mai mic cu un cuțit de bucătărie

Crimă la beție în satul Blindești, raionul Ungheni. Un bărbat de 32 de ani a fost înjunghiat mortal cu un cuțit de bucătărie de către fratele său mai mare în urma unui conflict.

Poliția a fost alertată în jurul orei 16.30, pentru a interveni.

Ofițerul de presă al IP Ungheni, Cristina Vicolc a declarat pentru Jurnal.md că: „sosiți la fața locului oamenii legii au stabilit că aproximativ la ora 16:00, un bărbat în vârstă de 43 de ani, fiind în stare de ebrietate alcoolică avansată, aflându-se la domiciliul din satul Blindești împreună cu membrii familiei sale, tata și frații săi în vârstă de 32 de ani și 38 de ani, în urma consumului de băuturi alcoolice, din cauza unui conflict apărut spontan între bărbatul de 43 de ani și fratele său mai mic, primul a luat de pe masă un cuțit de bucătărie și intenționat i-a aplicat ultimului o lovitură cu cuțitul în regiunea inimii, în urma căreia bărbatul a decedat”.

În cadrul cercetării la fața locului s-a stabilit că familia în cauză este social vulnerabilă, victima locuia împreună cu tatăl său și doi frați, toți trei celibatari, nu erau angajați în câmpul muncii și făceau abuz de băuturi alcoolice.

Cadavrul bărbatului a fost transportat pentru examinarea medico-legală la Secția medico-legală Fălești.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal în baza indicilor infracțiunii de omor, săvârșit asupra unui membru de familie, prevăzute de art. 145 alin. (2) lit. e¹ ) Cod Penal, iar bărbatul a fost reținut în strictă conformitate cu prevederile art. 165-166 Cod procedură penală.

Noutăţile partenerilor

comentarii: