Horoscop

Horoscop SÂMBĂTĂ 26 DECEMBRIE 2020. Atmosferă de sărbătoare

Taur
Te bucuri de aceste zile libere, dar parcă nu poți să stai prea mult timp fără să faci ceva. O să-ți petreci ore bune cu o activitate recreativă de care ți-era dor sau poate vei ieși la o plimbare alături de partenerul de viață.

Gemeni
Descoperi că liniștea din zilele acestea te cam plictisește și ai vrea să te întorci la activitățile normale. Este posibil să-i faci o vizită unui prieten apropiat pentru a ieși din casă și a schimba o vorbă cu cineva.

Rac
Trebuie să faci niște drumuri pentru a-i oferi o mână de ajutor unui apropiat. O faci cu drag și dorind să-i oferi un sprijin în această perioadă dificilă, mai ales pentru cei singuri.

Leu
Planurile din această zi au toate șansele să sufere modificări. De la seara liniștită petrecută în doi o să ajungeți la o reuniune cu prietenii la domiciliul unuia dintre ei. Atmosfera este una de sărbătoare și o să te bucuri că ai ieșit din casă.

Fecioară
Ești concentrat pe multe lucruri pe care trebuie să le rezolvi în viitorul apropiat. Chiar dacă nu ai posibilitatea să faci prea multe în aceste zile libere, te mulțumești cu planificarea unor activități sau calcularea cheltuielilor ce vor veni.

Balanță
Chiar dacă zilele acestea au fost cumva diferite celor din alți ani, cu mult mai puțină lume prezentă, tot simți oboseala pregătirilor pe care ai fost nevoit să le faci, asigurându-te că toți cei dragi au ce le trebuie. Profiți de această zi pentru a te odihni și a-ți încărca bateriile.

Scorpion
Te bucuri de prezența unui om apropiat, care a reușit cu greu să ajungă la tine. Sunt multe ore în care veți recupera timpul pierdut, punându-vă la curent cu toate noutățile petrecute în viețile voastre în timpul în care ați fost departe unul de celălalt.

Săgetător
Te bucuri de zile petrecute în preajma prietenilor și de jocurile și activitățile voastre preferate. Este posibil să faceți o plimbare pe seară, ieșiți să luați o gură de aer după multe ore petrecute în casă.

Capricorn
Pentru că e o perioadă deosebită din an, te tot gândești la un om apropiat care e la distanță. Reușești cu greu să îl contactezi, dar efortul merită și dorul de omul respectiv se mai alină după discuții îndelungate cu acesta.

Vărsător
Ziua vine cu multe provocări, dar te așteptai la ele. Nu e cea mai bună perioadă pentru a munci, iar reponsabilitățile de la locul de muncă au toate șansele să te copleșească. Sunt multe lucruri de rezolvat și sarcini de dus la bun sfârșit.

Pești
Deși credeai că s-a terminat cu cadourile, o să mai apară unul care să te ia prin surprindere. Un om drag a întârziat în a-și face apariția, iar sosirea acestuia o să aducă multă bucurie. 

fanatik.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *