(video) A fost lansat primul episod al reality show-ului care îți arată viața angajaților din prima linie din Moldova așa cum este

prima linie

A fost lansat primul documentar despre munca angajaților aflați în prima linie în lupta cu COVID-19. Documentarul este un produs media realizat în premieră în Republica Moldova de către o echipă de profesioniști în domeniul drepturilor omului, comunicării și producției de film de pe ambele maluri ale Nistrului.

Pe parcursul a trei luni de filmări, echipa Front Line, împreună cu forțele de poliție și lucrătorii serviciului medical de urgență, a decis să prezinte munca de zi cu zi a celor care se află în prima linie a luptei împotriva COVID-19.

Vezi primul episod mai jos.

Prin intermediul formatului, autorii proiectului își propun să combată stereotipurile existente și să creeze noi modele de comportament. Astfel, poate peste ani, copiii vor vrea din nou să fie medici, polițiști, pompieri.

Primele trei episoade ale formatului, a câte 48 de minute fiecare, au fost produse cu susținerea financiară a Uniunii Europene, prin intermediul Programului UE „Măsuri de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD. Opiniile exprimate aici nu prezintă în niciun caz punctul de vedere oficial al Uniunii Europene sau al PNUD.

Formatul urmează să fie difuzat la televiziunea publică Moldova 1 și pe platformele online ale partenerilor proiectului: Newsmaker și #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente