Oficial: UAZ intră pe piaţa din SUA cu al său Patriot, printr-un distribuitor, sub sloganul Premium 4×4 SUV

UAZ va începe să-și vândă produsele sale în Statele Unite ale Americii! Acest lucru va fi posibil prin intermediul companiei Bremach Inc., care a devenit recent distribuitor oficial al mărcii ruseşti.

După parcurgerea testelor necesare, se intenționează începerea procesului de certificare şi ulterior vânzare.

Reieşind din informaţiile publicate pe site-ul distribuitorului, iniţial doar două modele UAZ vor fi disponibile în Statele Unite. Primul este SUV-ul Patriot, care a fost redenumit în Bremach Taos și poziționat sub sloganul Premium 4×4 SUV! Prețul estimat este de 26.405 dolari, practic cu 8.000 mai mulţi decât se cere în Rusia pentru maşina în echipare de top!

Patriot-ul va fi propus peste ocean cu acelaşi motor ZMZ Pro care este folosit şi acasă: un benzinar natural aspirat de 2.7 litri (150 CP), care va fi cuplat doar la o cutie de viteze automată. Se mai anunţă şi despre prezenţa unor “sisteme electronice avansate” pentru deplasări prin off-road.

Să fie preţul pentru “premium” motivat de garanţia mai mare? Dacă în Federaţia Rusă se oferă trei ani sau 100.000 de km parcurşi, pentru clienţii din SUA termenul pentru cea generală este de cinci ani sau 100.000 de km, alături de alţi 10 ani sau 200.000 de km pentru unitatea de propulsie şi cutie de viteze!

Al doilea model care va fi disponibil în SUA este UAZ Pickup făcut pe baza lui Patriot. Acolo se va numi Bremach Brio şi va costa minim 27.882 de dolari.

În prezent, produse ale mărcii ruseşti sunt livrate oficial nu numai în țările CSI, ci și în regiunea asiatică (inclusiv Orientul Mijlociu), Uniunea Europeană, America de Sud și Cuba.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-noua-generatie-uaz-patriot-primele-detalii-si-imagini/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/