(video) Mesaj de sărbători din partea ambasadorului UE la Chișinău: „Să fim uniți în spiritul tradițiilor și în ciuda distanței”

Amabsadorul UE în R. Moldova, Peter Michalko, vine cu un mesaj de felicitare cu ocazia Crăciunului. Acesta îndeamnă moldovenii să respecte restricțiile impuse de CNESP și să se bucure de sărbători în ciuda pandemiei.

Foto: https://regtrends.com/

„Perioada de Crăciun ne oferă timp să ne luăm o pauză de la rutina zilnică și să sărbătorim. În ciuda tuturor provocărilor pe care le-am trăit până acum, să sărbătorim acest eveniment și să păstrăm vie spiritualitatea. În acest sezon feeric, vă dorim, ca pe fondul provocărilor, să aveți momente de pace, conexiuni cu familia și prietenii, chiar dacă aceștia nu vă pot fi fizic alături, a spus ambasadorul UE în R. Moldova.

Ambasadorul UE în Republica Moldova, Peter Michalko, a amintit cetățenilor necesitatea de a respecta măsurile anti-Covid-19.

„Vă dorim să resimțiți căldura amintirilor rămase din sărbătorile anterioare și clipele minunate de bucurie care trăiesc în inimile voastre. În această perioadă festivă, fiți mai responsabili, respectați distanța socială și purtați măști de protecție, pentru a ocroti persoanele dragi. Să fim uniți în spiritul tradițiilor, în ciuda distanței. Pe măsura ce începem călătoria spre anul viitor, vă dorim sănătate și prosperitate. Fie ca magia sezonului de Crăciun să vă umple casa de bucurie și pace. Sărbători fericite!”, a conchis Peter Michalko.


Pub