(video) Igor Dodon, către oponenți: „Lipsa unui dialog poate duce la un blocaj total în țară”

Fostul președinte al țării, Igor Dodon, care și-a încheiat mandatul pe 24 decembrie, a filmat noul episod al emisiunii sale în biroul din casa sa - „Igor Dodon. Președintele răspunde”. Igor Dodon le-a transmis un mesaj oponenților și i-a îndemnat să dialogheze, altfel lipsa de dialog poate duce la un blocaj total în țară.

Foto: UNIMEDIA

„Se începe o perioadă foarte interesantă, dificilă, dar foarte importantă, unde votul și poziția socialiștilor va fi decisivă pentru majoritatea proceselor politice. La sfârșit de mandat suntem plini de forță și știm ce urmează. Vă promit că voi da dovadă și în continuare de maturitate politică”, a declarat Igor Dodon.

Fostul președinte al țării îndeamnă oponenții politici să dialogheze și să

Fără dialog nu veți reuși nimic, indiferent cât de tari și mari vă considerați. Euforia va trece. Este necesar dialogul. Dacă nu va fi dialog, atunci va fi un blocaj total”, a spus Dodon.

La rândul său, președinta Maia Sandu a anunțat că va începe discuții cu fracțiunile parlamentare începând cu ziua de luni, 28 decembrie, după demisia Guvernului Chicu.

Premierul demisionar Ion Chicu va asigura interimatul funcției până pe 31 decembrie. Totodată, interimatul funcției de Ministru al Sănătații, Muncii și Protecției Sociale, Ministru al Finanțelor și Ministru al Economiei și Infrastructurii, va fi asigurat de miniștrii actuali, la fel până la sfârșitul acestui an.


Pub