Încă un sat din raionul Orhei are iluminat stradal datorită unui proiect realizat de echipa lui Ilan Șor

În satul Vîșcăuți, raionul Orhei, a avut loc festivitatea de inaugurare a unui nou sistem de iluminat. La evenimentul de aprindere oficială a luminii pe străzile localității au participat locuitori ai satului, reprezentanți ai autorităților locale și raionale, deputați ai Partidului „Șor” și ai Platformei parlamentare „Pentru Moldova”.

Foto: partidulsor.md

Sistemul de iluminat public stradal din Vîșcăuți are o lungime de circa 15 kilometri, pe care au fost montate 450 de corpuri de iluminat de tip LED. Trei transformatoare electrice au fost modernizate.

Într-o intervenție live, Ilan Șor, liderul Partidului „Șor”, i-a felicitat pe locuitorii satului. El a spus că, deși a fost un an complicat, echipa sa a reușit să facă din Orhei cel mai iluminat raion din țară.

„Acum un an, în alegerile locale, noi am învins în raionul Orhei și am promis că îl vom face cel mai bun din țară. Oamenii știu că noi ne respectăm angajamentele. Chiar dacă a fost un an complicat, noi ne-am ținut de cuvânt – asigurăm fiecare sat cu iluminat stradal. Nu îmi e rușine să-i privesc în ochi pe orheieni să-i asigur că vom face Orheiul cel mai bun raion din țară”, a spus Ilan Șor.

Primarul satului Vîșcăuți, Victor Nița, ales din partea Partidului „Șor”, a spus că datorită susținerii lui Ilan Șor, localitatea a suferit mai multe transformări pozitive. „Lucrurile mari abia încep și vă mulțumesc pentru încredere. Toate proiectele vor fi duse la bun sfârșit, iar anul 2021 va fi un an cu rezultate maxime”, le-a dat asigurări primarul sătenilor, pe care i-a felicitat cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

„Mă bucur că la Vîșcăuți, unul dintre cele mai frumoase sate din Moldova, a fost finalizat acest proiect de iluminat stradal. Echipa lui Ilan Șor, alături de voi, are multe lucruri de făcut aici. Vă felicităm cu ocazia finalizării acestui proiect și cu sărbătorile de iarnă”, a spus Dinu Țurcanu, președintele raionului Orhei.

Un mesaj pentru locuitorii satului Vîșcăuți a adresat deputatul Vladimir Vitiuc, vicepreședintele Parlamentului.

„Toate angajamentele liderului nostru, Ilan Șor sunt realizate în localitățile din țară conduse de primarii formațiunii noastre. Ați făcut o alegere corectă atunci când ați ales primar un reprezentant al Partidului „ȘOR”. Vom face ca raionul și țara să devină mai frumoase”, a declarat Vladimir Vitiuc.

Iluminat / Sursa:partidulsor.md

A felicitat locuitorii satului și deputatul Platformei „Pentru Moldova”, Corneliu Padnevici. Din partea platformei, deputatul a înmânat o diplomă de merit primarului localității pentru activitate prodigioasă.

Iar vicepreședintele Partidului „Șor”, Marina Tauber, le-a transmis locuitorilor satului Vîșcăuți că, în 2021, echipa lui Ilan Șor va munci cu o și mai mare dedicație la implementarea proiectelor de dezvoltare.

„Anul viitor va fi unul important pentru întreg raionul Orhei. În orașul Orhei, echipa noastră va începe construcția unui nou cartier, un proiect fără precedent în țară, iar în satele raionului vom începe să reparăm drumurile. Raionul Orhei va fi un șantier de construcție”, a spus Marina Tauber.

Iluminat / Sursa:partidulsor.md

Primăria satului Vîșcăuți i-a acordat Marinei Tauber o diplomă de merit pentru contribuția remarcabilă la realizarea proiectelor de infrastructură în raionul Orhei.

În acest an, Partidul „Șor” și-a propus să realizeze proiecte de iluminat public stradal în circa o sută de localități din țară, inclusiv în toate cele 74 de sate din raionul Orhei, indiferent de apartenența politică a primarilor. În paralel, formațiunea derulează alte câteva proiecte de infrastructură în peste o sută de localități conduse de primarii săi.


Pub