fbpx

video | O jurnalistă, păcălită în direct. Credea că face interviu cu directorul unei mari companii, dar vorbea cu altcineva

Se pare că am fost păcăliți”. Este reacția unei jurnaliste de la Fox Business, Maria Bartiromo, după ce a aflat că bărbatul pe care l-a intervievat era un activist pentru drepturile animalelor și nu directorul unei mari companii din industria alimentară, așa cum credea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bartiromo credea că îl intervievează pe Dennis Organ, președinte și director executiv al gigantului producător de carne de porc Smithfield Foods. De fapt, ea vorbea cu Matt Johnson, reprezentant al grupului pentru drepturile animalelor Direct Action Everywhere, relatează The Guardian, citat de digi24.ro.

În timpul interviului, care a durat 6 minute, Bartiromo și-a întrebat interlocutorul despre un focar COVID-19 într-o fabrică a Smithfield din Dakota de Sud și despre planurile companiei de distribuire a vaccinurilor. Johnson a răspuns că personalul e „dedicat și rezistent” și a vorbit despre angajamentul companiei de a furniza angajaților „echipamente de protecție individuală”.

Dar tonul discuției s-a schimbat apoi, când „a promis personal” că va face lucrurile mai bine.

„Prima schimbare sub conducerea mea este transparența și, uneori, onestitatea brutală”, a spus presupusul șef al companiei.

Acesta s-a lansat apoi într-o critică a industriei alimentare și a vorbit despre modul în care aceasta ar putea contribui la o altă pandemie. Fermele sunt „locuri de experiment” pentru boli infecțioase, a spus el, înainte ca interviul să fie oprit.

Bartiromo a spus apoi că postul de televiziune a fost păcălit și că persoana intervievată era de fapt altcineva.

„Vrem să ne cerem scuze față de Dennis Organ, Smithfield Foods și față de publicul nostru pentru că am făcut această greșeală. Desigur, vom fi mai vigilenți”, a spus jurnalista.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button