image
Sursa foto: rtec.md

SPPS anunță că traficul rutier din centrul capitalei NU va fi astăzi sistat

Serviciul de Protecție și Pază de Stat informează că astăzi nu va fi stat traficul pe unele străzi din centrul capitalei în legătură cu ceremonia de inaugurare a Președintelui ales Maia Sandu.

Anunțul vine, după ce ieri poliția a publicat lista străzilor pe care astăzi ar fi trebuit să fie sistat traficul în contextul învestirii noului președinte al Republicii Moldova.

„În contextul unor interpretări privind sistarea traficului rutier pe anumite străzi din centrul orașului în legătură cu inaugurarea Președintelui ales Maia SANDU, Serviciul de Protecție și Pază de Stat vine cu următoarea precizare. Urmare informației publicate de către SPPS cu referire la măsurile de securitate întreprinse în ziua de 24 decembrie curent, precizăm suplimentar că traficul rutier din centrul capitalei nu va fi sistat. Specificăm că circulația rutieră în anumite perimetre va fi fluidizată în scopul evitării eventualelor ambuteiaje”, se arată scris în nota informativă emisă de SPPS.

Amintim că astăzi la ora 11:00 va avea loc ceremonia de inaugurare a noului președinte ales al Republicii Moldova, Maia Sandu.

Noutăţile partenerilor

comentarii: