image
Sursa foto: IGSU

Și în acest an chișinăuienii vor admira caravana de Crăciun a IGSU: 22 de autospeciale decorate cu luminițe vor face turul

Atmosferă de Crăciun pe străzile capitalei. Și în acest an va fi organizată Caravana Salvatorilor și Pompierilor din Republica Moldova, iar 22 de autospeciale decorate în spirit de sărbători vor face turul în Chișinău.

Evenimentul va avea loc mâine, iar cele 22 de autospeciale de intervenție decorate cu luminițe de sărbătoare vor forma o coloană de tehnică specializată vor porni la ora 18:00 de pe strada Calea Ieșilor din capitală și vor intersecta arterele principale ale Chișinăului.

Coloana se va deplasa pe bulevardul Ștefan cel Mare – M. Viteazu intersecție cu sens giratoriu cu str. Petricani – intersecția cu sens giratoriu Calea Orheiului – str. Studenților – bl. Moscovei intersecție cu sens giratoriu str. Alecu Russo – intersecția cu sens giratoriu bl. Mircea cel Bătrân -str. I. Domeniuc cu întoarcere pe bd. Mircea cel Bătrân -str. Alecu Russo -intersecția cu sens giratoriu str. Kiev -bd. Gr. Vieru – str. Bodoni - bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt cu oprire în fața Ministerului Afacerilor Interne.

La ora 19:20 Caravana Salvatorilor și Pompierilor va fi inaugurată pe aleea MAI de către conducerea Ministerului Afacerilor Interne și IGSU.

Locuitorii capitalei sunt îndemnați să urmărească Caravana de la gemurile propriilor locuințe fără de a se expune riscului de infectare cu COVID 19.

IGSUIGSU

Noutăţile partenerilor

comentarii: