image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldo, vacanță de Crăciun în Dubai; Modul controversat prin care va evita izolarea la revenirea în Italia

Juventus a încheiat anul 2020 cu un eșec drastic, scor 0-3, contra Fiorentinei, iar jucătorii campioanei Italiei au parte de o scurtă vacanță.

Cristiano Ronaldo, starul "Bătrânei Doamne", a decis să plece pentru câteva zile în Dubai, unde va petrece Crăciunul, în ciuda restricțiilor referitoare la pandemia de coronavirus, scrie Gazzetta Dello Sport.

Portughezul a zburat în Dubai cu un avion privat și va la participa la Globo Soccer Awards, gala unde va fi desemnat cel mai bun jucător al anului, duminică, 27 decembrie.

Deși cetățenii obișnuiți sunt obligați să intre în izolare la întoarcerea în Italia, în perioada 21 decembrie - 6 ianuarie, Ronaldo va evita această restricție, fotbaliștii având un regim special, mai scrie sursa citată.

Ronaldo și ceilalți colegi care își vor petrece vacanța în alte țări, vor putea reveni la antrenamente luni, 28 decembrie, și vor intra în contact doar cu colegii, la antrenamente, urmând să fie supuși în mod regulat unor teste COVID-19.

În ciuda restricțiilor impuse de autoritățile italiene pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, jurnaliștii vorbesc despre inevitabilele controverse care vor apărea în privința excepțiilor acordate fotbaliștilor.

"Totul e în regulă, dar e simplu de imaginat cum vacanțele fotbaliștilor vor produce numeroase discuții, mai ales în această vreme, când multe familii din Italia nu se vor putea întâlni de sărbători.

În schimb, nu e pentru prima dată când Ronaldo călătorește și aduce controverse în timpul pandemiei. Cristiano s-a întors în Torino, din Portugalia, după ce a fost testat pozitiv și s-a izolat acasă. Chiar și Vincenzo Spadafora, ministrul sportului, a intervenit atunci, spunând că a încălcat protocolul", a scris Gazzetta Dello Sport.

Cristiano Ronaldo, integralist în meciul de la Torino cu Fiorentina, și-a exprimat regretul pe rețelele de socializare, vorbind despre anul 2020 prin care a trecut fotbalul mondial și cerându-le susținerea fanilor.

"Ieri, cu o prestație slabă și un rezultat departe de a fi acceptabil, am încheiat 2020, un an special din mai multe puncte de vedere. Stadioane goale, protocol COVID, meciuri amânate, pauze lungi și un calendar foarte încărcat.

Însă aceste lucruri nu pot fi scuze pentru nimic. Eram conștienți că trebuie să dăm mai mult pentru a juca mai bine și pentru a câștiga. Suntem Juventus! Nu putem accepta altceva decât excelența.

Sper ca această pauză scurtă să ne ajute să revenim mai puternici și mai uniți ca niciodată, pentru că sezonul e departe de a fi încheiat. Noi credem că, încă o dată, vom sărbători alături de fanii noștri.

Credeți în noi, credeți în echipa noastră așa cum noi credem în voi, și vă vă vom răsplăti", a transmis Ronaldo, pe Facebook.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: