image
Sursa foto: Twitter/KensingtonRoyal

Prinţul Harry, Meghan Markle şi fiul lor au lansat felicitarea de Crăciun

Prinţul Harry şi Meghan Markle au lansat, miercuri, felicitarea de Crăciun, o ilustraţie în care cuplul apare alături de fiul lor Archie, în vârstă de un an şi jumătate.

Băiatul, aşezat pe genunchii tatălui, o priveşte pe mama sa zâmbind. Alături este un brad şi în faţa cabanei, în grădină, cei doi câini. "Vă dorim un Crăciun fericit şi un An Nou cu bucurie!", este mesajul.

Această felicitare a fost publicată de Mayhew, o organizaţie britanică care ajută animalele, patronată de Meghan Markle. "Suntem încântaţi să primim cele mai frumoase urări de Crăciun din partea patroanei noastre, ducesa de Sussex, care a făcut şi o donaţie pentru a-i ajuta pe câinii, pisicile şi comunitatea noastră", declară asociaţia pe Twitter.

Această ilustraţie a fost realizată după "o fotografie de familie făcută luna aceasta de mama ducesei", a declarat un purtător de cuvânt al familiei pentru Page Six. Potrivit CNN, este vorba despre prima apariţie a lui Archie de la aniversarea sa, pe 6 mai, scrie News.ro.

După retragerea lor din familia regală, din martie anul trecut, Harry şi Meghan s-au stabilit la Santa Barbara, în California. De atunci, ei se dedică diferitelor iniţiative: în afară de fundaţia lor caritabilă Archewell, vor crea podcasturi pentru Spotify. Ei au semnat şi un contract cu Netflix pentru a produce diferite programe.

felicitarefelicitare

Noutăţile partenerilor

comentarii: