Și-a bătut soția până la moarte. Un bărbat din Chișinău riscă ani grei de pușcărie

Și-a bătut soția iar a doua zi dimineața a sunat la poliție să mărturisească că aceasta a murit. Un bărbat de 55 de ani din Chișinău, a fost reținut de oamenii legii și acum riscă ani grei de închisoare pentru crimă.

Foto: politiacapitalei.md

Incidentul a avut loc în dimineața de 18 decembrie.

Inspectoratul Buiucani din cadrul Direcției de Poliției a municipiului Chișinău, a fost sesizat prin intermediul serviciului 112, chiar de suspect care a comunicat că a depistat soția în vârstă de 55 de ani, fără suflare.

Imediat, la fața locului s-a deplasat grupa operativă, fiind solicitat și medicul legist. Ulterior în urma examinării cadavrului, s-a stabilit că decesul femeii a survenit în rezultatul aplicării mai multor lovituri în regiunea capului și pe suprafața corpului.

Bănuitul, în vârstă de 55 de ani, a povestit poliției cele întâmplate.

S-a stabilit că în seară de 17 decembrie, în urma consumului de alcool, între soți s-a iscat un conflict care a generat în violență. Bărbatul aplicându-i mai multe lovituri soției pe diferite părți ale corpului, iar dimineață a găsit femeia fără suflare.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru ,,violență în familie” care a cauzat vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, soldată cu decesul victimei, iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția.

Pentru fapta comisă, conform legislației penale în vigoare, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani.


Pub