(video) Cel mai extrem curăţător de closete din America! Vezi pe ce traseu este utilizat zilnic

Rubicon Trail din munții Sierra Nevada din California este considerat unul dintre cele mai renumite trasee off-road din lume.

Pentru majoritatea iubitorilor de a rula în afara asfaltului este o adevărată aventură one-off, dar acest Ford Super Duty se vede nevoit să meargă pe acolo în fiecare zi. Acesta este folosit pentru a curăţa toaletele publice amenajate de-a lungul său.

Pickup-ul extrem a fost construit de atelierul californian WFO Concepts și, potrivit The Drive, l-a oferit gratuit autorităților locale. Acest Ford F-550 din 2006 s-a ales cu un şasiu custom cu osii noi şi un demultiplicator diferit, sarcina principală pe care şi-au pus-o dezvoltatorii fiind de a maximiza cuplul trimis la roţi.

Pentru sporirea semnificativă a gărzii la sol, necesară pentru a trece fără probleme peste bolovani, s-a făcut uz de un lift-kit pentru suspensie de 100 mm şi de roţi off-road cu anvelope run-flat Michelin care măsoară aproape 105 cm în diametru şi care acoperă jante de 20 inci!

De asemenea, s-a modificat mecanismul de control a direcţiei cu componente ARB, iar cu un amplificator nou manipularea în spaţii denivelate şi restrânse este mult mai uşoară.

În mişcare acest Ford este pus de un impunător V10 de 6.8 litri, cuplat la o transmisie automată, prin intermediul căruia funcţionează şi pompa de la bord. Prin aceasta se încarcă deşeurile într-un rezervor cu un volum de 1.800 de litri. Totodată pickup-ul este echipat cu o chiuvetă mobilă cu un rezervor de 300 de litri de apă curată.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/