‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 18 aprilie, 2024
8.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleVIDEO. Continuă generația de agricultori din familia sa - istoria fermierului Igor Ivanov

VIDEO. Continuă generația de agricultori din familia sa – istoria fermierului Igor Ivanov

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

De mic copil a fost implicat în agricultură datorită tatălui său, care mereu i-a fost un exemplu în acest sens. Astfel, la nici 20 de ani după absolvirea liceului, Igor Ivanov cunoștea mult prea bine unde își va continua studiile.

Chiar dacă se vede un specialist și în alte domenii, spune că nu regretă niciun pic de faptul că a ales agricultura – plantele, câmpurile, dar și grijile pe care le are zi de zi sunt motoare adevărate, ce-l fac mai puternic zi de zi.

Primele 5 hectare de teren agricol le-a moștenit de la tatăl său după finalizarea studiilor la Universitatea Agrară. Tatăl i-a spus că dacă va face față provocărilor – va deveni un agricultor adevărat.

De atunci, au trecut peste 10 ani, cum s-a schimbat viața fermierului Igor Ivanov și de ce merită a fi numită istorie de succes aflați în următorul video realizat de Agrobiznes.

Acest video a fost lansat în cadrul proiectului „Consolidarea managementului cunoștințelor pentru o mai mare eficacitate a dezvoltării în Orientul Apropiat, Africa de Nord, Asia Centrală și Europa (SKiM), implementat de Centrul internațional de cercetare agricolă în zonele uscate (ICARDA) și finanțat de Fondul Internațional pentru Dezvoltarea Agricolă (IFAD).

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›