Horoscop

Horoscop MIERCURI 23 DECEMBRIE 2020. Fecioarele au parte de o surpriză!

TAUR
Te aștepți de la alții să te trateze cum îi tratezi tu , dar asta ar fi adevărat într-o lume perfectă, deci nu funcționează mereu. Poți să dai cuiva toată inima ta, chiar dacă ți-o va zdrobi. Iubește-i pe toți cei pe care îi întâlniți; persoana potrivită nu va dori niciodată să îți arunce dragostea departe. Numărul norocos al zilei: 11.

GEMENI
În timp ce aveți o aură liberă, dragi Gemeni, de asemenea, aveți tendința de a cântări opiniile altor oameni prea mult în modul în care alegeți să vă trăiți viața. Amintiți-vă că doar tu poți decide cum vrei să trăiești, nu alții. Nimeni nu știe ceea ce te face cu adevărat fericit, așa că întotdeauna îți urmează inima, chiar dacă ceilalți nu-ți văd viziunea. Nu sunteți aici pentru a-i mulțumi pe alții. 

RAC
Nu poți da vina pe alții și nu îi poți forța să vadă lucrurile în felul tău. Trebuie să ai responsabilitățile și slăbiciunile tale și să înveți să te descurci pentru pentru tine.De asemenea, trebuie să te uiți la punctele forte și să vezi cum te pot ajuta să navighezi pe mările turbulente. 

LEU
Leii au tendința de a compara viețile lor cu a altora sau își doresc ca viața lor să pară puțin diferită. Acest lucru nu face decât să permită depresia să se instaleze și distruge bucuria chiar de sub tine.Învățați să vă iubiți viața acum și să vă îmbunătățiți în timp ce mergeți pe drumul vostru. Stabiliți obiective și urmați-le, pentru că vă plângeți de viața voastră nu vă va duce nicăieri. 

FECIOARĂ
Fecioară, ai tendința de a pune oamenii pe un piedestal destul de ușor și pot deveni victime ale jocurilor minții lor. Aveți o inimă mare, dar nu permiteți oamenilor să profite de asta. Amintiți-vă să stabiliți limitele și dacă cineva nu le poate respecta, arătați-le ușa. Meriți cele mai bune lucruri, deci nu vă mulțumiți pentru mai puțin de atât. 

BALANȚĂ
Balanță, poți să fugi de la o idee la alta destul de repede, pentru că mintea ta se simte ca un iepuraș. Dă-i minții odihnă și învață să te bucuri puțin de tăcere. Oferă-ți mai mult timp, în care să te gândești ce îți dorești de la viață. 

SCORPION
Scorpion, ai o creație înnăscută, care te poate duce departe în viață. Cu toate acestea, așteptați uneori aprobarea celorlalți în loc să vă forțați și să aveți încredere în propriile instincte. Amintiți-vă, nu aveți nevoie de permisiunea de a fi minunat, așa că mergeți mai departe. Numărul norocos al zilei: 25.

SĂGETĂTOR
Aveți o personalitate aventuroasă, dar puteți obține destul de ușor rezultate atunci când lucrurile nu merg lin. Lasă lucrurile să-și urmeze cursul și nu forța nota. Amintește-ți că ce e al tău e pus deoparte. 

CAPRICORN
Nu trebuie să vă grăbiți să vă atingeți obiectivele. De fapt, vă puteți bucura de această victorie mult mai mult odată ce vă opriți să miroșiți trandafirii și tratați viața ca o aventură. 

VĂRSĂTOR
Vărsător, îți place să trăiești în nori și să visezi, dar, din nefericire, trebuie să te întorci uneori la realitate și să rezolvi problemele legate de viața reală. Puteți obține ceea ce doriți în viață, dar trebuie să învățați să vă ocupați de problemele mai puțin distractive ale “adulților”, în timp ce încă vă străduiți să visați. 

PEȘTI
Pești, ai un sentiment uimitor de intuiție, deci de ce nu-l asculți mai des? Dacă ceva nu se simte bine în interior, atunci asigurați-vă că vă ascultați instinctele. Cu cât le ignorați mai mult, cu atât mai grav va fi problema sau situația.  

huff.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *