Transportatorii renunță la protestul de mâine. Vezi motivul invocat

Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) renunță la protestul de mâine, urmare a restricțiilor de circulație impuse de Poliție cu ocazia ceremoniei de învestire în funcția de președinte al Republicii Moldova pe Maia Sandu.

Foto: UNIMEDIA

„În legătură cu anunțul făcut de Poliție privind suspendarea circulației pentru mâine în centrul capitalei, APOTA renunță la participarea la acțiunile de protest programate pentru data de 24.12.2020”, se arată în nota informativă.

Amintim că în scopul asigurării ordinii publice, precum şi pentru prevenirea şi contracararea posibilelor încălcări ale ordinii de drept şi altor acţiuni care ar putea periclita buna desfăşurare a evenimentului de învestire a Președintelui Republicii Moldova, Inspectoratul General al Poliției, informează că traficul rutier va fi restricționat între orele 10.00-13:00.

Ieri, 23 decembrie, a avut loc un nou protest al fermierilor. Agricultorii au cerut demisia Guvernului. Un agricultor a intrat cu tractorul pe gazon și a răsturnat o brazdă.


Pub