fbpx

video | Noi detalii în cazul atacului asupra lui Nichiforciuc. Șoferul deputatului, agresat cu un cuțit

Șoferul lui Eugen Nichiforciuc a fost atacat cu un cuțit după incidentul din această seară. Persoana care a aruncat în direcția deputatului o substanță necunoscută ar fi deteriorat geaca primului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un reportaj publicat de N4, televiziune în fața căreia s-a întâmplat totul, se arată că atacul s-a produs imediat după ce deputatul și-a luat rămas bun de la jurnalistul Gheorghe Gonța chiar pe pragul sediului televiziunii. Agresorul se afla lângă un automobil și purta mască de protecție.

„Eugen Nichiforciuc s-a ferit imediat, traversând strada. Șoferul acestuia, care-l aștepta, s-a pornit către atacator pentru a-l opri, însă și peste acesta a fost vărsata substanța respectivă. Individul a aruncat sticla în care se afla substanța necunoscută și a luat-o la fugă. Șoferul l-a ajuns pe atacator, însă acesta a scos un cuțit din buzunar și a început să îl atace pe șofer, tăindu-i geaca. Poliția investighează cazul. Eugen Nichiforciuc, aparent, nu a suferit vreo rană”, relatează N4.

Precizăm că informația despre atacul asupra lui Nichiforciuc a fost publicată în marți seara de jurnalistul Gheorghe Gonța. Ulterior, Poliția a comunicat pentru ZUGO că oamenii legii au fost alertați la 21:59 și fac cercetări la fața locului, iar substanța care a fost aruncată în direcția parlamentarului rămâne a fi necunoscută.

După incident, deputatul a publicat o reacție pe pagina sa de Facebook, declarând că „a spus lucruri ce i-au deranjat pe unii”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button