/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

„E mai grav ca în anii 90'”. Reacția lui Eugeniu Nichiforciuc, după ce a fost atacat

missing
22 decembrie 2020, ora 23:27

Deputatul neafiliat Eugeniu Nichiforciuc a venit cu o reacție, după ce a fost atacat în seara de 22 decembrie în fața sediului unui post de televiziune de către un individ, pe care poliția spune că încă nu l-a identificat.

„Vă mulțumesc tuturor celor care ați scris și ați telefonat după ce am fost atacat astăzi, ieșind din sediul unei televiziuni unde am participat la o emisiune în cadrul căreia am spus lucruri ce i-au deranjat pe unii. Asta e – adevărul doare! Dar e grav dacă am ajuns să trăim timpuri când ești atacat numai pentru că spui adevărul, pentru că exprimi opinii libere. Dacă un deputat e atacat pentru exprimarea unor opinii libere, ce să mai vorbim despre alți oameni. E mai grav ca în anii 90 ai secolului trecut. Dar aceasta mă face și mai puternic, și mai determinat să merg înainte. Dreptatea va învinge! Fiți siguri de asta”, a scris alesul poporului pe pagina sa de Facebook.

Ofițera de presă a DP Chișinău Natalia Stati a spus că forțele de ordine au fost sesizate în jurul orei 21:59 despre acest incident, iar imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Chișinău.

Deputatul Eugeniu Nichiforciuc a fost atacat în fața sediului postului de televiziune „N4” imediat după ce-a ieșit de la emisiunea „Puterea a Patra”. Un individ a aruncat peste acesta cu o substanță verde.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram