image
Sursa foto: jurnal.md

Imagini de la filmările primului serial de acțiune/dramă, bazat pe fapte reale și produs de Jurnal TV și Shepherd Company

Filmările pentru serialul „Sprinter”, bazat pe fapte reale și produs de Shepherd Company și Jurnal TV, se apropie de sfârșit. Zilele trecute, pe străzile din Chișinău au fost filmate mai multe scene ale serialului de acțiune care urmează să fie difuzat doar la Jurnal TV, începând cu luna martie 2021.

Serialul „Sprinter” îmbină armonios drama, intriga și dragostea. Filmul redă zbuciumul sfârșitului anilor 90, când personajul central, un tânăr de 16 ani, Vova Damir, este nevoit să supraviețuiască într-o lume criminală.

Pentru filmarea scenelor de acțiune a fost chemată poliția, care să restricționeze traficul pe porțiunea de drum pe care de desfășurau filmările, precum și a trupelor speciale, parte dintr-o secvență a filmului.

„Sprinter” este produs de Shepherd Company și Jurnal TV, cu sprijinul European Endowment for Democracy - Creative Content Support Fund și va putea fi vizionat începând cu luna februarie 2021 la postul nostru de televiziune. Filmul este regizat de Ivan Naniev.

Noutăţile partenerilor

comentarii: