image
Sursa foto: Getty Images

Lewandowski: "Îi invit pe Messi şi pe Ronaldo să stea la masa mea"

Robert Lewandowski a fost desemnat marele câștigător al galei Best FIFA Football Awards 2020! Polonezul i-a devansat pe Leo Messi și Cristiano Ronaldo în cursa pentru trofeul cuvenit celui mai bun jucător din lume.

Robert Lewandowski a câştigat campionatul şi UEFA Champions League în 2020 cu Bayern Munchen, iar golurile sale au fost decisive pentru succesul bavarezilor în ambele competiţii.

Starul polonez a vorbit despre comparaţiile cu Messi şi Ronaldo, jucători care au obţinut până acum 6 şi, respectiv, 5 trofee Balonul de Aur. În acest an, distincţia nu s-a mai acordat, din cauza pandemiei de coronavirus.

"Messi şi Ronaldo au stat la aceeaşi masă, în top, pentru o perioadă îndelungată. Iar asta îi face să fie incomparabili cu altcineva. Aşa că nu-mi imaginez că pot sta lângă ei, din acest punct de vedere.", a afirmat Lewandowski pentru France Football.

"Dacă luăm cifrele din acest an, dar şi din anii precedenţi, cred că am fost destul de bun la nivel de performanţe şi goluri înscrise. Dar, dacă nu pot sta eu la aceeaşi masă cu Messi şi Ronaldo, cred că pot să-i invit pe ei să mănânce la masa mea.", a mai afirmat atacantul lui Bayern Munchen.

La 32 de ani, Lewandowski se află în cea mai bună perioadă a carierei sale şi încă vrea să evolueze.

"Am dorinţa de a progresa şi asta e foarte important, pentru că sunt conştient că timpul meu este limitat. Evident, progresul nu se face instantaneu.

Când repeţi ceva zi de zi, poţi măsura efectele abia după 3 sau 6 luni, nu în ziua următoare. Problema este că mulţi vor ca ceea ce tu lucrezi să se vadă imediat. Răbdarea e o virtute importantă, atât în fotbal, cât şi în viaţă.", a mai afirmat polonezul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: