image
Sursa foto: captură video

Un pui de elefant a fost readus la viaţă, după ce a fost resuscitat 10 minute

Un angajat al salvării din Thailanda, Mana Srivate, a reuşit să salveze un pui de elefant, care a fost lovit de o motocicletă. Salvatorul a intuit unde este inima puiului de elefant, după un clip pe care l-a văzut online, transmite The Guardian.

Echipa de salvare a fost solicitată în urma unui accident în provincia Chanthaburi din Thailanda, unde un motociclist s-a ciocnit cu un pui de elefant.

Unul din angajaţii salvării, Mana Srivate, i-a acordat primul ajutor puiului de elefant, în timp ce colegii lui l-au tratat pe motociclistul rănit. Salvatorul l-a resuscitat pe puiul de elefant timp de 10 minute. „Am presupus unde se află inima puiului de elefant în baza teoriei umane și a unui videoclip pe care l-am văzut online.

Când puiul de elefant a început să se miște, aproape că am plâns”, a mărturisit Mana Srivate. Elefantul s-a ridicat în picioare după aproximativ 10 minute și a fost dus într-o altă locație pentru tratament.

Atât puiul de elefant, cât şi motociclistul nu au suferit răni grave. Mana Srivate a precizat că s-a confruntat cu zeci de accidente rutiere care au implicat oameni, însă puiul de elefantul este singurul beneficiar al masajului cardiac care a reînviat.

Imagini video puteți vedea aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: