(video) Ultima ședință a Guvernului Chicu? Guvernul a aprobat cererea de demisie a șefului Poliției de Frontieră, Corneliu Groza

(update) Guvernul a aprobat cererile de demisie a mai multor secretari de stat.

Foto: UNIMEDIA

(update) Guvernul a aprobat cererea de demisie a șefului Poliției de Frontieră, Corneliu Groza, depusă circa 2 săptămâni în urma.

Totodată, au fost aprobate două cereri de demisie a secretarilor de Stat, Radu Foltea și Dorin Lișman. În locul acestora au fost numiți alți doi secratari. Este vorba despre Silvia Stici și Lilian Deliu.

(update) Peste 50 de subiecte au fost epuizate, dar chiar și după două ore ședința continuă.

(update) Ședința continuă. Premierul Chicu spune că pe ordinea de zi figurează încă multe proiecte.

(update) Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova și Ministerul Muncii și Protecției Sociale al Federației Ruse vor semna Aranjamentul Administrativ privind aplicarea Acordului între Republica Moldova și Federația Rusă privind securitatea socială.

(update) Din anul 2021, mărimea indemnizației unice la nașterea copilului va crește cu 1160 de lei și va constitui 9459 de lei, în prezent fiind de 8299 lei. Pentru alocarea indemnizațiilor, în Bugetul de stat pentru 2021 au fost prevăzute 42 milioane de lei pentru 36 245 de copii.

(update) Cuantumul salariului mediu lunar pe economie, prognozat pentru anul 2021, va constitui 8716 lei. O hotărâre în acest sens a fost aprobată astăzi de Cabinetul de miniştri.

(update) Alte 2 proiecte prezentat de ministra Sănătăți au fost aprobate.

(update) Guvernul a aprobat un proiect cu privire la acordarea unui suport financiar unor categorii de persoane. Circa 700 mii de persoane vor primi 1000 de lei.

(update) Aprobat de Guvern. Salariile personalului medical vor fi majorate cu 30% începând cu 1 ianurie.

(update) „Știți că mâine la ora această va fi dezbătuta moțiunea, de aceea având multe proiecte acumulate în Cancelarie, am decis că le vom examina astăzi. Avem o ordine de zi impresionantă”, a precizat Chicu în debutul ședinței.

Ședința neplanificată la Guvern. Miniștrii urmează să aprobe mai multe proiecte. Deocamdată nu a fost publicată ordinea de zi.

UNIMEDIA transmite live


Pub