(video) A furat mai multe bunuri casnice dintr-o debara, iar apoi a fugit de la fața locului. Un bărbat de 34 de ani, cercetat penal

Un bărbat de 34 de ani, locuitor al capitalei, este cercetat penal pentru comiterea unui furt, anterior judecat pentru infracțiuni analogice. Bărbatul prin deteriorarea lacătului a pătruns în debaraua ce se află în subsulul blocului de locuit și a sustras mai multe bunuri materiale.

În seara de 23 noiembrie, angajații Inspectoratul de Poliție Botanica, au fost sesizați de către un bărbat, să intervină la documentarea unui caz de furt care a avut loc pe strada Belgrad.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul cercetărilor la fața locului polițiștii au stabilit că persoane necunoscute prin deteriorarea lacătului au pătruns în debaraua ce se află în subsulul blocului de locuit de unde au fost sustrase mai multe bunuri materiale.

Suma prejudiciului care i-a fost cauzată proprietarului a fost estimată la 4 500 lei.

Suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut fiind escortat la inspectorat. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 34 de ani, locuitor a capitalei, anterior judecat pentru infracțiuni asemănătoare.

Actualmente el este cercetat pentru furt în stare de libertate iar conform legislației pentru fapta comisă el riscă amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității, sau cu închisoare de până la 4 ani.


Pub