icon

Premierul Ion Chicu a transmis un mesaj de felicitare energeticienilor din țară, cu prilejul Zilei profesionale

22-12-2020 10:19
511

Stimați specialiști din domeniul energetic,

 

Tradițional, la finele lunii decembrie, sărbătorim Ziua energeticianului. Nu în zadar, marcăm această zi în timpul iernii, când realizăm cel mai mult importanța acestui sector și contribuția tuturor profesioniștilor din domeniu la dezvoltarea durabilă a economiei naționale.

 

Sectorul energetic este o ramură de bază, strategic importantă pentru economia națională și are un rol extrem de important în dezvoltarea capacităților industriale ale țării. De aceea, suntem continuu concentrați pe asigurarea securității energetice naționale, care contribuie la sporirea capacităților acestui sector, a calității serviciilor și, nu în ultimul rând, a costurilor mai avantajoase pentru consumatorii Republicii Moldova.

 

În același timp, Guvernul va continua să sprijine investitorii producători de energie verde în țara noastră și va acorda tot suportul necesar pentru dezvoltarea cât mai multor proiecte în domeniul producerii energiei regenerabile.

 

Competitivitatea viabilă în orice domeniu aduce, în timp, mai multe oportunități tuturor. Împreună cu Dumneavoastră vom continua să muncim pentru asigurarea funcționării eficiente a întreprinderilor din complexul energetic, diversificarea resurselor energetice și asigurarea consumatorilor din Moldova cu servicii calitative și rezonabile ca preț.

 

Cu prilejul acestei sărbători, în numele Guvernului Republicii Moldova, exprim recunoștința și aprecierea față de toți specialiștii din sectorul energetic, care cu profesionalism și dedicație își îndeplinesc misiunea nobilă de a asigura un confort în fiecare casă.

 

Vă mulțumim pentru  munca depusă în vederea funcționării eficiente a întreprinderilor din complexul energetic.

 

Vă aduc sincere felicitări, urări de bine și sănătate. În ajunul sărbătorilor de iarnă, vă doresc pace în case, armonie în familie, prosperitate și liniște sufletească!

 

Cu respect,

Ion Chicu

Prim-ministrul Republicii Moldova

 

 

Agenda publică

Aprilie 2024

L M M J V S D
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30