01:12:51 25.04.2024
Stiri

Voronin nu a acceptat invitația la inaugurarea Maiei Sandu, pentru că ar fi măcinat de INVIDIE. „Este tătucă politic al întregii mafii. Stai acasă, Vladimir Voronin, și bucură-te că n-ai ajuns la PUȘCĂRIE pentru cele comise”

Actualitate 22.12.2020 12:29 Vizualizări1953 Autor: Ziarul National
Voronin nu a acceptat invitația la inaugurarea Maiei Sandu, pentru că ar fi măcinat de INVIDIE. „Este tătucă politic al întregii mafii. Stai acasă, Vladimir Voronin, și bucură-te că n-ai ajuns la PUȘCĂRIE pentru cele comise”


Comunistul Vladimir Voronin este ultimul politician care ar trebui s-o facă pe moralistul, deoarece ar fi „tătucul politic” am mafiei moldovenești. De această părere este deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Oazu Nantoi, care s-a referit la refuzul lui Voronin de a participa la ceremonia de inaugurare a președintelui Maia Sandu.

„Vladimir Voronin nu poate înghiți invidia… Liderul comuniștilor a declarat că a fost invitat la ceremonia de învestitură în funcție a Maiei Sandu, însă a decis să nu accepte invitația. De, Vladimir Voronin, în calitate de tătucă politic al întregii mafii, de sub fundul politic al căruia au apărut și Zinaida Greceanîi, și „kuliokarul” Dodon, și „vișinica de pe tortă” - Vlad Pahotniuc. În calitate de „donator” al celor 14 deputați, pe care i-a adus în Parlamentul R. Moldova în calitate de „conserve politice” ale lui Plaha la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014, și care (cei 14), la 21 decembrie 2015, s-au declarat platformă social-democrată „Pentru Moldova”, aderând la PD.

În calitate de cel mai cinic șperțar politic, care i-a prostit pe cei mai nenorociți dintre noi cu eticheta „comunismului” și care a demonstrat „ucenicilor” că puterea politică este cel mai profitabil business, acest Vladimir Voronin s-a declarat cel mai mare „moralist-constituționalist” și mai jurist decât Mihai Ghimpu – el „a decis să nu accepte invitația” Maiei Sandu.

De, pentru el nu contează voturile celor 943 de mii de cetățeni. De, Vladimir Voronin nu poate înghiți invidia, că Maia Sandu, prin sinceritate și adevăr, a reușit să-i unească pe mai mulți cetățeni, decât el a reușit să-i prostească cu cinismul lui, și cu minciunile lui „comuniste”.

Stai acasă, Vladimir Voronin, și bucură-te că n-ai ajuns la pușcărie pentru cele comise”, a menționat Nantoi într-o postare pe Facebook.

Menționăm că ceremonia de învestire a Maiei Sandu în funcția de președinte al R. Moldova va avea loc pe 24 decembrie curent.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md