/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Declarațiile șoferului de TIR, implicat astăzi într-un accident la Călărași

missing
21 decembrie 2020, ora 23:37

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, a ajuns la spital cu piciorul fracturat, după ce camionul pe care îl conducea s-a ciocnit violent cu un tir. Accidentul s-a produs în raionul Călărași pe un pod, aflat în reparație. Șoferul TIR-ului nu a avut de suferit, dar s-a ales cu o sperietură zdravănă. În urma impactului vehiculele s-au transformat într-un morman de fiare, iar circulația rutieră a fost sistată pe o perioadă de timp.

CĂTĂLIN GORIA, REPORTER TV8: „Accidentul s-a produs pe acest pod din apropiere de localitatea Bravicea. Pentru că podul se află în reparație, drumul a fost îngustat, iar din acest motiv TIR-ul nu a încăput concomitent cu camionul și s-au tamponat. În urma impactului, vehiculele au fost grav avariate.”

Accidentul s-a produs azi dimineață în jurul orei 6. Imediat după ce vehiculele s-au ciocnit, șoferul camionului, un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost transportat la spital având fractură închisă la picior. Acesta transporta lăzi cu fructe, care au fost preluate ulterior de colegii săi de serviciu.

La rândul său, șoferul TIR-ului susține că, din cauza ceții dense, el nu a observat nici camionul care venea din față, și nici indicatoarele rutiere.

ȘOFER TIR: „Vizibilitatea drumului este rea, ceață, de asta și s-a întâmplat așa. – De ce nu ați cedat trecerea? – Eu am văzut târziu indicatoarele, erau lângă bordură, era târziu și am ocolit pe bordură.”

TEXT: Până la amiază, circulația rutieră pe acest segment de drum a fost sistată. În zonă, au intervenit mai mulți muncitori, pentru a debloca drumul. Atât tirul cât și camionul au fost urcate pe evacuatoare.

După asta, pompierii au curațat drumul, iar poliția a deschis circulația. Cazul este investigat de polițiști, pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului.

CRISTINA VICOL, SERVICIUL DE PRESĂ, IP CĂLĂRAȘI: „Pe traseul M-5, pe podul ce se află în reparaţie capitală, un bărbat în vârstă de 51 ani, care se deplasa spre Chișinău, conducând un camion DAF, din direcția Chișinău, nu a cedat trecerea şi finisarea manevrei de ieşire de pe podul în reparaţie, care are o bandă de trecere, şi s-a ciocnit frontal cu un camion Mercedes, condus de un bărbat în vârstă de 39 ani.”

Fiind testați cu aparatul alcooltest, s-a constatat că cei doi conducători auto nu se aflau în stare de ebrietate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram