image
Sursa foto: instagram.com/arianagrande

Ariana Grande s-a logodit! Cum arată inelul cu care Dalton Gomez a cerut-o de soție pe artistă

Cântăreața americană Ariana Grande, în vârstă de 27 de ani, a anunțat duminică, pe pagina ei de Instagram, că urmează să se căsătorească cu iubitul ei, Dalton Gomez, cu care a format o relație departe de ochii publicului.

Artista a împărtășit vestea milioanelor de urmăritori de pe pagina ei de Instagram, etalându-și inelul de logodnă format dintr-un diamant masiv și o perlă, alături de mesajul „pentru totdeauna”.

„Nu ar putea fi mai fericiți, sunt atât de entuziasmați. Este un moment fericit pentru ei, iar părinții lor sunt încântați. El este tipul pe care ea l-a căutat”, spune o sursă pentru People despre cântăreața și actrița Ariana Grande și Dalton Gomez, care este agent imobiliar.

O sursă a declarat că ei doi formează un cuplu din ianuarie și s-au izolat împreună în perioada pandemiei la domiciliul ei din Los Angeles.

Cuplul a fost văzut pentru prima dată împreună în februarie, de Ziua Îndrăgostiților, deși Gomez nu a fost identificat la acea vreme. Ariana Grande a încercat să se ferească de ochii publicului în ceea ce privește noua ei relație, spunând în aprilie că împărtășirea lucrurilor speciale din viața ei personală pe internet poate fi cu adevărat traumatizantă. Apoi, în mai, au făcut prima lor apariție oficială împreună în videoclipul pentru „Stuck with U” al artistei. Ariana Grande a mai fost logodită în trecut cu actorul Pete Davidson, însă s-au despărțit în octombrie 2018.

Noutăţile partenerilor

comentarii: