image
Sursa foto: Instagram

Dezvăluirile fostei iubite a lui Maradona au mișcat toată Argentina, de la ”gelozia bolnavă” la teste falsificate și cocaină

Argentinienii continuă să descopere noi informații după ce idolul lor Diego Armando Maradona a încetat din viață pe 25 noiembrie. Laura Cibilla, o fostă chelneriță dintr-un club din Buenos Aires, a făcut dezvăluiri despre viața ei alături de ”El Dios”.

Laura l-a cunoscut pe Maradona în 1998, când avea 21 de ani, și a fost într-o relație cu acesta timp până în 2000. Invitată în emisiunea jurnalistei Nancy Dure, Cibilla a făcut o serie de afirmații care au lăsat fără cuvinte telespectatorii.

Potrivit Laurei, din aventura ei cu Diego Maradona s-a născut un copil, care nu a fost însă niciodată recunoscut de ”El Pibe de Oro”. Testul de paternitate ar fi avut rezultat negativ pentru că Maradona l-a falsificat.

”Am deschis procesul pentru paternitate când fiul meu avea șapte ani. Diego n-a venit la prima înfățișare, nici la a doua. La a treia n-am fost eu. Într-o zi m-a sunat avocatul meu, era cu Diego. Sora mea l-a luat pe fiul meu de la școală, el era în clasa a doua. Am mers la proces și era multă lume în sală. Diego mi-a spus că testul ADN este negativ. Atât a însemnat iubirea mea pentru el... Niciodată nu am suferit o asemenea rușine.

Eu nu am mai fost cu nimeni, în nicio relație, după ce m-am despărțit de Maradona. Simt că a falsificat testul ADN, dar asta este. Nu am mai vorbit niciodată cu el, de atunci”, a povestit Laura Cibilla.

Aceasta a mai explicat că l-a cunoscut pe Diego Maradona chiar când se pregătea să dea la facultatea de Medicină. ”Eram frumoasă, aveam un job, un apartament închiriat în Recoleta (n.r. - cartier în Buenos Aires). Aveam toată viața în față. Mi-am zis că o să-l scot din mediul în care trăia. Iluzie”, a povestit Laura.

”La început a fost totul bine. Flori, ursuleți, mesaje. Drăguț. Apoi a urmat o perioadă în care nu-l recunoșteam. Diego era violent și bolnav de gelozie. Nu mai puteam merge nici măcar la supermarket. Am fugit, ca să pot merge la serviciu. Îmi zicea că sunt iubirea vieții lui, dragostea lui, ca o soție. Spunea că nu vrea ca nimeni să se uite la mine.

Când cineva venea în vizită acolo unde locuiam, nu puteam să-l privesc în față. Era deja prea mult”, a continuat femeia, care a explicat și că a ajuns să consume cocaină din cauza lui Diego Maradona.

”Mă tot întreba dacă vreau și eu și insista mereu. Obișnuiam să jucăm cărți până la 5 dimineața. Adormeam, iar când mă trezeam, el mă-ntreba iar: 'Vrei și tu?'. 'Nu, mersi', îi răspundeam. Până când, la un moment dat, am zis da. M-am îmbolnăvit foarte rău din cauza asta. Am ajuns la spital de câteva ori, aveam 40 de kilograme. Și asta pentru că luam cocaină alături de o persoană de 80-90 de kilograme, un sportiv”, a mai spus Laura Cibilla.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: