image
Sursa foto: GettyImages

O asistentă medicală din Soroca a fost răpusă de COVID-19

Sistemul medical din Republica Moldova a mai pierdut un specialist din cauza noului coronavirus. Este vorba despre o asistentă medicală în vârstă de 49 de ani, care activa în cadrul Centrului de Sănătate Publică din Soroca, subdiviziunea Florești.

Un mesaj de condoleanțe pentru familia și apropiații răposatei a fost publicat pe pagina oficială de facebook Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu".

„Comunitatea academică a USMF „Nicolae Testemiţanu” exprimă condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor, în legătură cu trecerea prematură în eternitate a Angelei Șcvîrov, asistent medical igienist la Centrul de Sănătate Publică din Soroca, subdiviziunea Florești, care a decedat din cauza complicațiilor survenite în urma infectării cu COVID-19 la vârsta de 49 de ani”, se arată scris în postare.

Până la ziua de azi, 63 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 134.578.

facebook.comfacebook.com

Noutăţile partenerilor

comentarii: