Partidul Șor amenajează Pomi de Crăciun în zeci de localități din țară

Cel mai plăcut și așteptat proiect al anului, al Partidului „Șor”, este implementat, în aceste zile, în toate localitățile raionului Orhei, dar și cele din țară care sunt conduse de reprezentanții formațiunii politice. În fiecare dintre aceste localități, Partidul „ȘOR” asigură amenajarea brazilor de sărbătoare, organizează programe de sărbătoare care culminează cu lansarea focurilor de artificii, iar Moș Crăciun, Alba ca Zăpada și eroii din poveste le împart copiilor daruri, se arată într-un comunicat al formațiunii.

Foto: partidulsor.md

Programul de inaugurare a brazilor de sărbătoare, susținut de Partidul „Șor”, a început în data de 16 decembrie și va dura până pe 27 decembrie. La evenimente participă numeroși copii, părinții acestora, primarii localităților, reprezentanți ai administrațiilor raionale și deputați ai Partidului „Șor” și ai Platformei "Pentru Moldova". La toate aceste evenimente, organizatorii le recomandă celor prezenți să respecte distanțarea fizică și normele antiepidemice.

Primele asemenea evenimente au avut loc deja în localități din 28 de raioane. Copiii au avut parte de un frumos și captivant program interactiv cu Moș Crăciun, Alba ca Zăpada și eroii din poveste. Bună dispoziție și surprizele domină pe tot parcursul acestor evenimente.

Amintim în context că echipa lui Ilan Șor a inaugurat cu mult fast principalul Pom de Crăciun al raionului Orhei în mun. Orhei. Acesta este cel mai înalt Pom de Crăciun din țară, măsurând înălțimea de 22 de metri și fiind împodobit cu mii de luminițe multicolore și globulețe.


Pub