(video) Cumperi un Ford şi primești drept bonus gratuit o consolă PlayStation 5. Unde şi cât timp e valabilă oferta

Ford şi Sony Interactive Entertainment España au anunțat despre o colaborare originală: cei care cumpără un nou Ford Explorer Plug-in Hybrid primesc în dar un nou-nouţ PlayStation 5!

Promoţia este valabilă deocamdată doar pentru clienţii din Spania şi interesant este că aceasta este deocamdată singura metodă de a obţine la momentul actual o consolă de joc, chiar înainte de sărbători şi vacanţă.

Campania este valabilă până la 31 martie 2021 sau până când stocul de console disponibile alocat acesteia va fi finalizat. În același timp, Sony nu a ţinut să specifice câte anume console sunt disponibile în baza contractului încheiat cu producătorul auto.

Vânzările de Sony PlayStation 5 în această țară au început pe 19 noiembrie, dar, în doar câteva ore toate stocurile din magazine au fost epuizate. După aceea, Sony a mai dispus să ofere spaniolilor încă un lot de console, însă acestea nu au mai ajuns fizic în magazine pentru că s-au vândut online la fel de rapid.

Dacă utilizatorii de PlayStation au fost nevoiți să aștepte șapte ani pentru sosirea acestei noi ediții promițătoare a consolei, Ford lansează noul Explorer PHEV la două decenii de la ultima generație comercializată în Europa. De notat că în Spania preţul unui Ford Explorer PHEV porneşte de la 79.350 de euro!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/