COVID-ul a mai răpit viața unui angajat din domeniul medical

Anticoruptie.md
21/12/2020

Sistemul medical din Republica Moldova a mai pierdut un angajat din cauza noului coronavirus. O asistentă medicală, în vârstă de 49 de ani, care lucra în cadrul Centrului de Sănătate Publică din Soroca, subdiviziunea Florești, a pierdut lupta pentru viață.

Un mesaj de condoleanțe pentru familia și apropiații răposatei a fost publicat pe pagina oficială de Facebook a Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu".

„Comunitatea academică a USMF „Nicolae Testemiţanu” exprimă condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor, în legătură cu trecerea prematură în eternitate a Angelei Șcvîrov, asistentă medicală igienistă la Centrul de Sănătate Publică din Soroca, subdiviziunea Florești, care a decedat din cauza complicațiilor survenite în urma infectării cu COVID-19 la vârsta de 49 de ani”, se arată scris în postare.

Până în prezent, 74 de lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în Republica Moldova a ajuns la 134.578.

Anticoruptie.md
21/12/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii