/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

O coloană de tractoare se apropie de postul vamal Leușeni. Agricultorii vor organiza mâine încă un protest

missing
21 decembrie 2020, ora 20:41

Agricultorii anunță că nu vor ceda. O coloană de tractoare s-a îndreptat spre postul vamal Leușeni, unde vor protesta mâine. „O să fim mulți mâine”, a menționat un agricultor. 

După mai multe zile de protest la Guvern și Parlament, agricultorii spun că nu au obținut rezultatul dorit. În acest condiții, ei vor continua să iasă în stradă.

„O să ieșim cu toții în stradă. O zi, două, un an, cât va trebui”, a adăugat un alt agricultor.

Manifestanții spun că vor continua să protesteze până când nu le vor fi îndeplinite solicitările.

Amintim că  mai multe tractoare staționează în centrul Capitalei, unde sunt organizate manifestații de mai bine de două săptămâni. Fermierii cer despăgubiri pentru culturile din categoria a doua. Protestele au luat amploare după ce s-a anunțat majorarea TVA-ului pentru agricultură.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram