(video) Un polițist din Călărași agresat fizic și amenințat cu moarte de către un tânăr beat

Un polițist din Călărași care era la orelor de lucru, în timpul documentării unui caz de violență în familie, a fost bătut de către un tânăr de 24 ani, care era beat.

Incedentul a avut loc la 18 decembrie 2020 în satul Sipoteni raionul Călărași.

Solicitat de UNIMEDIA, ofițerul de presă Cristina Vicol, a declarat că tânărul a aplicat asupra angajatului poliției câteva lovituri cu pumnul peste corp, iar apoi la amenințat cu moartea cu un cuțit de bucătărie.

„Bărbatul a început a numi angajații poliției cu cuvinte necenzuarte, amenințîndu-i cu moartea ,,spunând că în ograda lui taie gâtul la toți,,.

Fiind rugat de către angajații poliției de a se liniști și a înceta acțiunile huliganice tânărul a aplicat o lovitură, iar polițistul la rândul său i-a aplicat câteva lovituri în regiunea feței unde la doborât la pământ. Atunci un alt angajat al poliției i-a pus cătușele, pentru a imobiliza agresorul.

La rugăminte angajatului poliție de a urma la IP Călărași, bărbatul s-a smuls din mâinile angajatului și a fugit într-o vie din apropiere, acolo începând a striga în glas tare și a amenința angajații poliției cu răfuială fizică”, a declarat Cristina Vicol.

În urma nesubordonării, individului i-sa aplicat spray lacrimogen. Iar mai apoi a fost excortat și reținut pentru 72 de ore.

Angajatul poliție a fost îndreptat către medicul legist pentru stabilirea vătămărilor corporale primite.


Pub