Detalii de la carambolul de la Soroca. Cum a avut loc accidentul în care 5 mașini au fost avariate

Cinci mașini au fost avariate în urma unui accident produs ieri, în jurul orelor 15.00 la Soroca. Vinovat ar fi conducătorul automobilului de model Škoda Superb, care în urma celor întâmplate ar fi fugit de la fața locului.

Foto: colaj

Potrivit poliției, informația a parvenit la ora 15:10, precum că pe strada Independenței intersecția cu strada Grigore Vieru, municipiul Soroca s-a produs un accident rutier.

Ajunși la fața locului, grupa de documentare a stabilit că automobilul de model Škoda Superb, a accidentat automobilele Chevrolet Aveo care aparține unei femei și un Nissan Note, care aparține unui bărbat. Ambele erau parcate regulamentar pe partea dreaptă pe strada Independenței.

Ulterior automobilul de model Škoda a fost proiectată într-un Volkswagen Bora, care era condusă de un bărbat deplasânduse regulamentar pe strada Independenței în față. Iar după care ambele automobile au fost proiectate într-o Toyota Camry, condusă de o femeie care se deplasa regulamentar de pe strada G.Vieru spre intersecție cu strada Independenței.

În urma accidentului nici o persoană nu a avut de suferit, automobilele fiind avariate neesențial.

Totodată conducătorul automobilului Škoda Superb a părăsit locul accidentului rutier și nu a fost posibilă examinarea stării de ebrietate.

Posesorii automobilelor accidentate, fiind testați pentru stabilirea stării de ebrietate, s-a stabilit 0,00 mg/l în aerul expirat.

Alte circumstanțe se stabilesc pe parcurs.


Pub