(foto) Ghinion pentru un posesor de Porsche 911 Turbo S din Minsk. Iată cum i-a fost vandalizată maşina nou-nouţă

Ghinion total pentru un localnic din Minsk, Belarus, care şi-a permis să-şi cumpere un nou Porsche 911 Turbo S, automobil super sport prezentat în luna martie din acest an. Şi l-a achiziționat din câte se pare în cel mai nepotrivit moment.

Cunoscând la sigur despre dezordinile şi manifestaţiile în masă care au loc nu numai în capitală, ci şi în ţară deja de câteva luni, şi că printre aşa-zişii apărători ai regimului de la Minsk se află şi vandali, a riscat şi şi-a lăsat pentru un moment maşina parcată în preajma unei staţii de metrou.

Să sperăm că şi-a asigurat-o pentru că i-a fost distrus parbrizul, unul dintre farurile scumpe, i-a fost lovită aripa frontală stângă de câteva ori, iar pe caroserie i-au fost scrise mai multe cuvinte, inclusiv necenzurate.

Iar pentru că patriotul răufăcător nu a dorit ca maşina personalizată să facă referire la culorile drapelului vechi al ţării, folosit de protestatari, pe lângă banda longitudinală roşie de pe caroserie a aplicat una verde cu un spray, cu referire la actualul drapel.

În Belarus, preţul de start oficial pentru un nou Porsche 911 Turbo S este de 213.600 de euro!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-minsk-un-rus-beat-a-urinat-pe-un-lamborghini-dupa-care-i-a-spart-un-geam-cu-un-tomberon/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/