image
Sursa foto: Ayaan și Mickey Naqvi au câștigat 250.000 de dolari din invenția lor. Foto: CNN

Doi puști de 12 ani din SUA au câștigat o avere în pandemie, printr-o metodă inedită

Doi puști de 12 ani din SUA au reușit să câștige nu mai puțin de 250.000 de dolari în timpul pandemiei, după ce au găsit o idee ingenioasă pentru a agăța decorațiunile în bradul de Crăciun. Copiii au donat o parte din bani adăposturilor de animale din Coonecticut, orașul în care locuiesc.

Ayaan și Mickey Naqvi au amândoi 12 ani și iubesc tradițiile de Crăciun, precum prepararea de dulciuri și împachetarea cadourilor. Dar, mai presus de toate, le place să decoreze bradul cu ornamentele familiei, scrie CNN, citat de digi24.ro.

În una din zile, când cei doi frați din Connecticut agățau ornamentele, unul a căzut și s-a spart. Așa s-a născut invenția lor, numită„Anchor”, o modalitate mai sigură de a agăța decorațiunile. Anchor are un dispozitiv care fixează ornamentele în siguranță pe brad, în loc să fie agățate în mod convențional.

Ayaan a testat Anchor în cadrul unui proiect școlar, anul trecut, iar când standul lor s-a aglomerat, a știut că el și fratele său au făcut un lucru măreț. Invenția s-a transformat repede în afacere

Fratele meu și cu mine am lucrat pentru a proiecta produsul, a-l breveta, a crea un site web, a calcula marjele de profit și am făcut propria noastră analiză de piață", a declarat Ayaan pentru CNN, citat de Mediafax.

După ce au vândut de peste 1.000 de dolari în primele șase ore ale unui târg local de Crăciun anul trecut, băieții au decis să își prezinte produsul pe scară mai largă. În câteva luni, Good Morning America a prezentat produsul, care a fost primit cu entuziasm de americani.

În doar un an, Ayaan și Mickey au realizat venituri de peste 250.000 de dolari și au donat și vor continua să doneze 10% din profit către adăposturile de animale.

Deși băieții se bucură de succes, 2020 nu a fost un an ușor pentru a începe o nouă afacere.

Începerea unei noi afaceri cu doar trei luni înainte de criză și apoi brusc carantina și școala de acasă”, spune Ayaan. „Facem pași mici în fiecare zi și am fost atât de uimiți de toate răspunsurile pozitive pentru proiect!”, a mai spus unul dintre inventatori.

Citeşte mai mult despre

SUA

Noutăţile partenerilor

comentarii: