(video) Cum se simte Emmanuel Macron, la două zile de când a primit un rezultat pozitiv la Covid-19

La doar două zile de când a primit testul pozitiv, preşedintele francez Emmanuel Macron, a anunţat personal ieri, într-o înregistrare video postată pe reţelele sociale, că se simte bine, însă puţin obosit.

Foto: captură video

Într-o înregistrare video de trei minute realizată cu smartphone-ul său, Macron, puţin tras la faţă, a precizat că are aceleaşi simptome pe care le-a avut cu o zi înainte - "oboseală, dureri de cap, tuse seacă" - şi a promis că va "da raportul în fiecare zi asupra evoluţiei bolii sale”, scrie Agerpres.

Preşedintele francez, testat pozitiv la COVID-19 şi care manifestă simptome specifice, continua să lucreze de la distanţă vineri, de la o reşedinţă oficială de lângă Paris, după ce anunţul de joi privind infectarea lui a determinat mai mulţi lideri europeni să se izoleze la rândul lor.

Înainte de Emmanuel Macron, numeroşi şefi de stat şi de guvern au fost deja contaminaţi cu noul tip de coronavirus, inclusiv preşedintele american Donald Trump şi premierul britanic Boris Johnson, care, la fel ca alţi lideri, i-au adresat lui Macron mesaje de susţinere.


Pub